GRÖN CURRY
Den gröncurryn, som består av en blandning kryddor och färska örter, rörs vanligtvis ihop med kokosmjölk, basilika, limeblad, grön chilifrukt och kummin. Den kryddas och tillagas med fisksås, bambuskott och paprika. Gröncurry har en mild smak av lime.
RÖD CURRY
Den röda curryn består bland annat av röd chilifrukt, färska koriander, kuvamin, krydd nejlikor, räkpasta och galangal, som tillagas med strimlade bambuskott, kokosmjölk paprika. Curryn kryssas med fisksås, limeblad samt färska basilika och har smak av krämig kokos.
GUL CURRY
Den gula curryn är mildast av curry sorterna och tillagas med färska grönsaker som blomkål, morötter, lök samt kokosmjölk. Därefter tillsätts ingrediensen som fisksås och tamarind. Alla dessa kryddor ger tillsammans curryn dess milda karaktär med genom trängande smak av lök och surlig tamarind.
MASSAMAN CURRY MED NÖTTER
PANENG CURRY
Paneng curryn består av en harmonisk sammansättning av nötter, chili, viltlök och maten tillsammans med citrongräs och galangal. Curryn wokas sedan med skivade bambuskott, paprika, morötter och kokosmjölk, som därefter kryddas med limeblad, fisksås och basilika. Dessa tillsatser ger curryn en kryddighet med smak av nötter.
STARK BASILIKA
CHICKEN DISH
CITRONGRÄS OCH CHILI M. GRÖNSAKER
ASIATISKA SPECIALITETER
BARBERQUE SÅS
STEKTA ÄGGNUDLAR
STEKTA RISNUDLAR ( PHAD THAI )
med jordnötter
STEKT RIS
GRILL SPETT (SATAY)
VEGETARISK VEGETARIAN